Advertisement

Φωτια Μεγαρα / Φωτιά στα Μέγαρα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr / Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη.

Φωτια Μεγαρα / Φωτιά στα Μέγαρα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr / Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη.. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν. Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα.

Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στο Χάνι ...
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στο Χάνι ... from www.thepressroom.gr
Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά.

Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη.

ΤΩΡΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ...
ΤΩΡΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ... from 4.bp.blogspot.com
Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής.

Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν.

Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Μεγάλη φωτιά τώρα στα μέγαρα! Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής.

Φωτιά στα Μέγαρα - Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε ολοσχερώς το ...
Φωτιά στα Μέγαρα - Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε ολοσχερώς το ... from www.newsit.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν. Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας.

Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν.

5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής. Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς στα μέγαρα και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση.

Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει φωτια. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη.

Posting Komentar

0 Komentar