Advertisement

Kastamonu Pinarbasi Selalesi : Kastamonu Nun Yesil Cenneti Ilica Selalesi Nerdesinbahar Com - Pınarbaşı ve çevresinde sırasıyla kaşkalar, kimmerler, lidyalılar, i̇ranlılar, helenler, pontus krallığı ve bizans i̇mparatorluğu hâkim olmuş.

Kastamonu Pinarbasi Selalesi : Kastamonu Nun Yesil Cenneti Ilica Selalesi Nerdesinbahar Com - Pınarbaşı ve çevresinde sırasıyla kaşkalar, kimmerler, lidyalılar, i̇ranlılar, helenler, pontus krallığı ve bizans i̇mparatorluğu hâkim olmuş.. Şelale 10 metre yükseklikte dökülmekte ve döküldüğü yerde bir havuz oluşturmaktadır. 2018 türk dünyası kültür başkenti kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'nde bulunan ilıca şelalesi'ne hanif'in gözünden bakıyoruz. Ayağım sakat olduğu için ben katılamamıştım ama ilıca şelalesi'nin fotoğraflarına bayılmıştım. Uzaklıkta ilıca köyü içinde yer alan şelale, 15 metre yükseklikten aşağıya dökülmektedir. Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021.

Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir. Kastamonunun pınarbaşı ilçesinde yer alan ilıca şelalerine gezinin son durağı olarak uğradık. Amasra'dan 2 saatlik uzaklıkta bulunan pınarbaşı köyüne 30dk. Kastamonu pınarbaşı'na 12 km uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi. Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi.

Kastamonu Pinarbasi Kanyon Ve Mantar Toplama Klos Dagcilik Ihtisas Kulubu
Kastamonu Pinarbasi Kanyon Ve Mantar Toplama Klos Dagcilik Ihtisas Kulubu from www.klosdag.org
75 yorum, makale ve 492 resme bakın. Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesine çok yakın bir mesafede bulunan horma kanyonu son yılların en sevilen ilıca şelalesi yaklaşık 18 metreden, 450 metre rakımdan yumuşak yumuşak akar. Şelale 10 metre yükseklikte dökülmekte ve döküldüğü yerde bir havuz oluşturmaktadır. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir? Kastamonunun pınarbaşı ilçesinde yer alan ilıca şelalerine gezinin son durağı olarak uğradık. Ayağım sakat olduğu için ben katılamamıştım ama ilıca şelalesi'nin fotoğraflarına bayılmıştım. Bu pin'i ve daha fazlasını trt avaz tarafından oluşturulan türkiye | trt avaz panosunda bulabilirsiniz.

Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan adres:

Bu pin'i ve daha fazlasını trt avaz tarafından oluşturulan türkiye | trt avaz panosunda bulabilirsiniz. Ilıca şelalesi kastamonu'nun pınarbaşı ilçesinde bulunuyor. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan adres: Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021. Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi. 75 yorum, makale ve 492 resme bakın. Ilıca şelalesi 15 metreden dökülüyor. Ilıca şelalesi gps koordinatları 41° 39´ 14.3280 ve 33° 8´ 29.9868. Amasra'dan 2 saatlik uzaklıkta bulunan pınarbaşı köyüne 30dk. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir? Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesi.küre dağları milli parkının güneyinde yer alan ilçe çok güzel bir böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Su yaklaşık 10 m yükseklikten dökülmekte ve bu suyun. Kastamonu pınarbaşı ılıca şelalesi batı karadeniz'in incilerinden bir yer, bir doğa harikası ilıca şelalesi, adını bulunduğu köyün adından alan bu şelale gerçekten görülmeye değer bir doğa harikası.

Ilica bolgesi (pinarbasi) kastamonu türkiye. Kastamonu tatilinizde gidebileceğiniz ilıca şelalesi hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir. Ilıca şelalesi 15 metreden dökülüyor. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir?

Kure Daglari Icinde Bulunan Kastamonu Pinarbasi Ilcesinin Ilica Koyundeki Ilica Selalesi Ne Yakin
Kure Daglari Icinde Bulunan Kastamonu Pinarbasi Ilcesinin Ilica Koyundeki Ilica Selalesi Ne Yakin from i.pinimg.com
Ilıca şelalesi kastamonu'nun pınarbaşı ilçesinde bulunuyor. Ilıca köyünden itibaren patika bir yoldan yürüyerek yarım saat kadar sürmektedir. Kastamonu pınarbaşı'na 12 kilometre uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi. Batı karadeniz'de bulunan bir doğa harikası olan ilıca şelalesi, yıllarca yeşilin maviyle birleşitiği yer olma özelliğini korumayı başarmıştır. Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770. Su yaklaşık 10 m yükseklikten dökülmekte ve bu suyun. Böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır.

Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir.

Ayağım sakat olduğu için ben katılamamıştım ama ilıca şelalesi'nin fotoğraflarına bayılmıştım. Kastamonu pınarbaşı'na 12 km uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi. Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye. Su yaklaşık 10 m yükseklikten dökülmekte ve bu suyun. Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi. Bu pin'i ve daha fazlasını trt avaz tarafından oluşturulan türkiye | trt avaz panosunda bulabilirsiniz. Ilıca şelalesi kastamonu'nun pınarbaşı ilçesinde bulunuyor. Daday'a bağlı bir köy durumunda iken, 4 temmuz 1987 tarihinde kanunla ilçe haline getirildi. Amasra'dan 2 saatlik uzaklıkta bulunan pınarbaşı köyüne 30dk. Kastamonu pınarbaşı'na 12 kilometre uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi. Kastamonu tatilinizde gidebileceğiniz ilıca şelalesi hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Ilica bolgesi (pinarbasi) kastamonu türkiye. 2018 türk dünyası kültür başkenti kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'nde bulunan ilıca şelalesi'ne hanif'in gözünden bakıyoruz.

Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesi.küre dağları milli parkının güneyinde yer alan ilçe çok güzel bir böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup, 12 km uzaklıktadır.

Kastamonu Pinarbasi Ilica Selalesi Fotograflar Yilmaz Nizam Doga Fotograf Manzara
Kastamonu Pinarbasi Ilica Selalesi Fotograflar Yilmaz Nizam Doga Fotograf Manzara from i.pinimg.com
Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021. Pınarbaşı ilıca şelalesi, pınarbası, kastamonu, turkey. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Uzaklıkta ilıca köyü içinde yer alan şelale, 15 metre yükseklikten aşağıya dökülmektedir. 75 yorum, makale ve 492 resme bakın. Batı karadeniz'de bulunan bir doğa harikası olan ilıca şelalesi, yıllarca yeşilin maviyle birleşitiği yer olma özelliğini korumayı başarmıştır. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Kastamonu tatilinizde gidebileceğiniz ilıca şelalesi hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz.

75 yorum, makale ve 492 resme bakın.

Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve kalp. Pınarbaşı ve çevresinde sırasıyla kaşkalar, kimmerler, lidyalılar, i̇ranlılar, helenler, pontus krallığı ve bizans i̇mparatorluğu hâkim olmuş. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır. Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770. Bu pin'i ve daha fazlasını trt avaz tarafından oluşturulan türkiye | trt avaz panosunda bulabilirsiniz. Amasra'dan 2 saatlik uzaklıkta bulunan pınarbaşı köyüne 30dk. İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir? Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesine çok yakın bir mesafede bulunan horma kanyonu son yılların en sevilen ilıca şelalesi yaklaşık 18 metreden, 450 metre rakımdan yumuşak yumuşak akar. Daday'a bağlı bir köy durumunda iken, 4 temmuz 1987 tarihinde kanunla ilçe haline getirildi. Kastamonu pınarbaşı ılıca şelalesi batı karadeniz'in incilerinden bir yer, bir doğa harikası ilıca şelalesi, adını bulunduğu köyün adından alan bu şelale gerçekten görülmeye değer bir doğa harikası. Ilıca şelalesi kastamonu'nun pınarbaşı ilçesinde bulunuyor. Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi.

Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi kastamonu sel. Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir.

Posting Komentar

0 Komentar